Sunday, February 13, 2011

Love posters

Love posters

Can be used as wedding decor or props for photo shoot!








8 comments:

"cikkin" said...

good idea!!
nice..=)

~ NANA ~ said...

cun cun! blh D.I.Y ni...hehe

cheQmOomOo said...

*sengih*

Syima Syaz said...

cik belle...
kalau cik belle punye blog ada like2 kan...kita like2 sbb semua entry tak tau nak comment ape, just nak cakap like-like...hehehehehehe

Cik Belle said...

"cikkin": kann.nice~ =)

~ NANA ~: i pandai guna microsoft word je ni. hehee..

cheQmOomOo: hihi. u dah buat eyh? =)

Syima Syaz: hihi. syima, sebab awak komen nak like button tuh kan, kite gigih tau cari tutorial. hahaa. akhirnya, menjadi juge. hehee

pjOyrawks said...

ape link kt green wed shoes tu ye? xjumpe? website da bukak tp nk click mane? thanks ;)

Reen Tart Nenas said...

cik belle, suka yg 1st!

Cik Belle said...

pjOyrawks: owh, u boleh scroll down and click "older entries" kat belah kiri u.. or maybe u boleh pergi straight to link ni:

http://greenweddingshoes.com/love-posters-for-valentines-day-and-wedding-decor/

hope this help. =)

Reen Tart Nenas: i suka semua boleh? hehe

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014