Wednesday, December 9, 2009

Mini Cakes

.... cute sangat. Berkira-kira mahu put these mini cakes on hantaran tray. Ade yang quote as low as RM5 per mini cake. If the design is more complicated, then the price also will hike up la kan. Heh. Ape-pe pon, still I need to consider either cake or mini cakes as I have my own budget untuk mereka semua. Hihi. Mestila memilih yang paling murah di antara mereka kan. Cheapskate me. Haha.




Source: Sugar&Paste



Source : Choffles





9 comments:

dell said...

sgt comel! :)

pineappletart76 said...

hehe..mestila, nk cantik DAN murah! ^^

hidden.wing said...

wow...kat mane u jumpa rm5? share please! min i jumpa rm15 :(

Yanie said...

comey nye...

~ thalhazlin ~ said...

tantek. tantek! ha'ah la. RM 5 tu sangat murah dah. kat ne. kat ne?

Cik Belle said...

dell: yerps, agree. Chomell!

pineappletart76: mesti mesti. nak cantek DAN murah aje. hihi

hidden.wing & ~thalhazlin~: check my next entry.

yanie: itula, comey sesangat. hiks.

nad nazira said...

wow..so comel la cik belle..especially yng white with red roses!

Nurulhuda|Adlie said...

cantik, suka tengok, yelah sumting diff instead of the normal cake kan, and mcm kakak besar buat masa wedding dia, tak payah deco pape pun, just letak cake yang petite itu, sudah.. and kakak punya it was soo delicious, yang 2 tier mini cake tu, yang petak tu super manis.. tak bape sedap sangat.. :)

Cik Belle said...

nad nazira: haah, mini cake tuh super comel kan? i pon suke yg white with red roses. hihi

Nurulhuda|Adlie: yerps, agree, sumthin diff kan.. itula, nak letak atas dulang hantaran satu.. hihi. furthermore, budget kurang sikit dari tempah sebiji fondant cake untuk letak dalam hantaran kan.. =)

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014