Wednesday, December 9, 2009

Mini Cakes : RM5

Ramai yang nak tau mane I jumpa mini cake serendah RM5. So this entry i nak share with u darls, pasal mini cake RM5 tu.. hihi


1) Eizureen Cupcakes

Image credit to Eizureen Cupcakes

Price: From RM5 to RM10



2) Seafrost Cupcakes


Image credit to Seafrost Cupcakes

Here goes the price list:

  • With buttercream frosting = RM5 each (minimum order 10 mini cakes)
  • With buttercream frosting topped with fondant deco = RM8 - RM10 each (minimum order 5 mini cakes)
  • With fondant frosting and deco = RM10 - RM15 (minimum order 5 mini cakes)

So far, ni je yang I jumpe mini cakes start from RM5. If anyone of you jumpe other website, do share here. =)


11 comments:

harzharun said...

seme jauh dr tmpat i....nk kne google cake around tganu nih...

Cik Belle said...

harzharun.. ala, kesiannye u.. google, jgn tak google. nanti show them the pic, mesti ade yg boleh buat.. =)

eazy said...

wah bestnye.
huhu :) thanks u

faratul said...

cik belle, ur info is soooo helpful lah! muah!

hidden.wing said...

cik belle! the rm15 minis tu actually the one you post with cute roses tu hehe..now i remember..tak perasan seafrost owner put starting price tu hehe =) yeay..!

harzharun said...

ms i tunang hr tu, en tunang ckp, cup cake comel..tp xsedap..aisehhhh!!!!!

Cik Belle said...

eazy: best kan. hihi.

faratul: well, sharing is caring, rite?

hidden.wing: ow really? haish.. now u can have them for u wedding i guess. ngee

harzharun: cantik dipandang tapi xsedap ek. erk. xbestla mcm tuh.. hmm. nak kasi org mesti nak sedap2 aite. kene survey tanya2 org la mcm ni..

Fuchsia said...

yg atas dia ada bunga daisy tu cantek gile lah. veri sweet and comel juger ^-^

Cik Belle said...

Fuchsia: erm, betul, cantek.. cute kan.. hihi.

Nurulhuda|Adlie said...

harz, kene cari yg sedap, hehe.. kdg2 its true, rupa jek cantik.. belle mmg best la kalau harga pun tak mahal sangat, cantik pulak tu.. :)

Cik Belle said...

Nurulhuda|Adlie: itula kan.. dala nak yg murah, nak yg sedap plak tuh. hihi..

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014