Thursday, August 18, 2011

Syukur, Alhamdulillah


Alhamdulillah.

Nampaknya usaha saya untuk bertukar ke Kuantan dah nampak sinar cahaya.
Syukur sangat. Ada pegawai yang nak tukar suka sama suka.
Moga usaha ini berjaya hendaknya.

Alhamdulillah, dengan doa yang berterusan, usaha yang tak pernah rasa jemu, hati yang sentiasa sabar, dapat jugak sedikit sinar cahaya.

Mari, sama-sama doakan untuk saya.
Moga usaha saya ini berhasil hendaknya.

Amin.



22 comments:

Cik Hazz said...

congrates dear!! mesti excited kan.. moga semuanya berjalan lancar ;-)

Fariza said...

alhamdulillah. teruskan berdoa. :)

~ NANA ~ said...

dkt dgn hubby la ek? yeayyy kalo dtg kemaman blh jumpa...hihi

Mrs Azhar said...

atia, bestnye! teringt lak waktu dpt tau hubby dpt tukar ktn dulu. stlh 9 bln bjauhan. huhu. semoga berjaya! =D

Mawar misswateva said...

alhamdulillah.semoga dimakbulkan olehNYA.

yUmIe said...

Alhamdulillah..moga dipermudahkan semuanya beb:)

AnEs said...

yeay! da hampir dekat dengan suami..hihihi..semoga cecepat selesai hal2 rasmi tu..

Diana @ bilakukatacinta said...

doa banyak2 di bulan pose ni..insyaallah..termakbul

dOdOt_ShyG said...

insyaALLAH.. usehe, berdoa dn tawakal byk2.. moga sumenye b'jln dgn lancar.. aminnn.. :)

thezaila said...

alhamdulillah... =)

ElyaElmo said...

yeya..jgn menangis lagi lepas ni k:)
senyum2 selaluuuu heee

Ijah EmoTemo said...

alhamdulillah :)

semoga semua nya berjalan lncr dan di permudahkan! :)

anaztasias nora aira said...

yeayyyyyyyyyyyyyy.. dekat dgn my kampung juga ekeek :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

alhamdulillah..rezeki tu kan :D im happy for u la :)) hihi

LisaLisut said...

horeyyyyyyyyyyy for cik belle!!!!!!!!!! :)

K.I.N.A said...

alhamdulillah..ye, da jadi org kuantan la lepas ni..welcome2!hehe

Leonora Halim said...

Aminn... :)

^fafau^chipshana said...

alhamdulillah..congratz atia!

(J.U.L.I.E) said...

atia.. alhamdulillah~..congrats,dear.. pas ni da bley jpa ko kat kuantan laks.. hehehe..

makcik rokiah said...

saya pon mohon ke kuantan tp blom ade rezeki lagi..tahniah!

masmOna said...

kak tia, pasni kita jumpa kat kuantan k..hehe

Hayati A.G said...

alhamdulilah..sy pun masih tggu suami sy transfer ke kuantan, skrg ni die kat N9...

apa2 pun sy tumpang happy sesangt..;-)

nnti leh kita jumpa kat kuantan yerk..kongsa kongsi cerita:-)

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014