Wednesday, August 4, 2010

Bungga manggar

Idea for your bungga manggar:

Nak letak juntaian crystal tuh boleh?
Heh.


19 comments:

amElyn said...

wahhh.wut a good idea!!
thanks cik belle for sharing! akan cuba untuk diaplikasikan! =)

Sya Sakura said...

Boleh!! Cantikk ok.. nmpaknya kena add lg satu in the DIY list ni.. heheh..
Thanks for sharing! :)

Xora said...

Boleh! saya pernah nampak n mmg cantik! nak nya kalau bunga manggar dibawa berarak dalam dewan tertutup. berkilat2!

@ty_farEd said...

i nak buat bunge manggar.. tapi en tunang kate tak payah.. sebab ndie tanyer nak buat ape...membazir katenyer.. tapi i nak buat jugak macam ni nanti...!! cantik...!!

Amalina said...

tak boleh!..hahahhahaha =p

syanaim said...

::wah first time tgok bunga manggar mcm ni..cantiknya..suka2..::

thezaila said...

saya setuju kalau anda nk letak kristal tu.. sangat chantek..

jihan musfirah musa said...

waahhh!!!...cantiknyerr...jihan nak buat jugak!!!...;)

PurPLe LaDy AiFA said...

cantikkkk! kalo batang kayu tu pon hiaskan simple crystal pon cantik.. hehe. buat la cik belle!

farahfatihah said...

idea yg bagus! thanks babe!

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

sila letak..sesungguhnya sangatlah cantik.=)

mysarah said...

wah wah wah. marbeles ah! silap2 tengah majlis dh hilang dah nanti (i la tu yg curik. haha)

.:fara:. said...

cantiknya!

Nora a.k.a Aira said...

cantik dan dah masuk dalam should have nora hehehe thanks =)

Iffah Hamed said...

cik belle..i promote dulang u dah..huhu..http://iffahamed.blogspot.com/2010/08/cepatmurahnya-kalau-sewa.html

Durruz said...

alololoh...comel aje.

Cik Belle said...

amElyn: cuba jangan tak cuba. ehehe.. nak jugak tengok hasilnya! hehe

Sya Sakura: hihi. no problem.. orang kata sharing is caring, kan? huhu..

Xora: betul eyh xora? ni semangat nak macam ni jugak ni. hahaha

@ty_farEd: hehee.. aty, tunjuk je gambar ni kat dia, biar die pon tak sabar-sabar nak buat sama. hehehe..

Amalina: gedik la u nieh! hehee..

syanaim: itulah, i pon first time jugak tgk ni. hehe

thezaila: hihi. kat kedai bunga & riben ada.. mungkin boleh try buat nanti. hehe

jihan musfirah musa: jihan, buat jangan tak buat. hhehehe

PurPLe LaDy AiFA: aifa, kamu punya bungga manggar pun cantekkk! insyaAllah, kalau ada bunga manggar boleh la buat. huhu

farahfatihah: =)) hihi. sekali lagi, sharing is caring. hihi

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a: huhu.. insyaAllah, boleh aplikasikan nanti. hehe

mysarah: haha. nakal eyh u. hehe

.:fara:.: kann..cantik kan. hehe

Nora a.k.a Aira: wah, bagusnya nora! teliti betul. saya tak buat pun list lagi. hehe

Iffah Hamed: iffah, thanks. hehee

Durruz: tihihi.. kan.. suke! =))

Reen Tart Nenas said...

cantik2. penah nampak juge. ada yg DIY lagi... hohoho saye memula nak DIY, skali mak dah beli sesiap dah cam dlm gambo tu. tp letak juntai2 pun best kan? tp my majlis kat rumah, so cam xsesuai jer :(

Cik Belle said...

Reen Tart Nenas: eyh, apa pulak tak sesuai.. cuba tunjuk kat ur mom, mesti die pun teruja jugak! hehe

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014