Wednesday, August 4, 2010

Bungga manggar

Idea for your bungga manggar:

Nak letak juntaian crystal tuh boleh?
Heh.

19 comments:

amElyn on August 4, 2010 at 12:34 PM said...

wahhh.wut a good idea!!
thanks cik belle for sharing! akan cuba untuk diaplikasikan! =)

Sya Sakura on August 4, 2010 at 2:07 PM said...

Boleh!! Cantikk ok.. nmpaknya kena add lg satu in the DIY list ni.. heheh..
Thanks for sharing! :)

Xora on August 4, 2010 at 4:53 PM said...

Boleh! saya pernah nampak n mmg cantik! nak nya kalau bunga manggar dibawa berarak dalam dewan tertutup. berkilat2!

@ty_farEd on August 4, 2010 at 5:35 PM said...

i nak buat bunge manggar.. tapi en tunang kate tak payah.. sebab ndie tanyer nak buat ape...membazir katenyer.. tapi i nak buat jugak macam ni nanti...!! cantik...!!

Amalina on August 4, 2010 at 5:51 PM said...

tak boleh!..hahahhahaha =p

syanaim on August 4, 2010 at 6:33 PM said...

::wah first time tgok bunga manggar mcm ni..cantiknya..suka2..::

thezaila on August 4, 2010 at 6:41 PM said...

saya setuju kalau anda nk letak kristal tu.. sangat chantek..

jihan musfirah musa on August 4, 2010 at 6:52 PM said...

waahhh!!!...cantiknyerr...jihan nak buat jugak!!!...;)

PurPLe LaDy AiFA on August 4, 2010 at 8:04 PM said...

cantikkkk! kalo batang kayu tu pon hiaskan simple crystal pon cantik.. hehe. buat la cik belle!

farahfatihah on August 4, 2010 at 9:00 PM said...

idea yg bagus! thanks babe!

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a on August 4, 2010 at 10:30 PM said...

sila letak..sesungguhnya sangatlah cantik.=)

mysarah on August 5, 2010 at 10:14 AM said...

wah wah wah. marbeles ah! silap2 tengah majlis dh hilang dah nanti (i la tu yg curik. haha)

.:fara:. on August 5, 2010 at 7:25 PM said...

cantiknya!

Nora a.k.a Aira on August 5, 2010 at 8:28 PM said...

cantik dan dah masuk dalam should have nora hehehe thanks =)

Iffah Hamed on August 6, 2010 at 1:36 AM said...

cik belle..i promote dulang u dah..huhu..http://iffahamed.blogspot.com/2010/08/cepatmurahnya-kalau-sewa.html

Durruz on August 6, 2010 at 9:20 AM said...

alololoh...comel aje.

Cik Belle on August 7, 2010 at 10:53 AM said...

amElyn: cuba jangan tak cuba. ehehe.. nak jugak tengok hasilnya! hehe

Sya Sakura: hihi. no problem.. orang kata sharing is caring, kan? huhu..

Xora: betul eyh xora? ni semangat nak macam ni jugak ni. hahaha

@ty_farEd: hehee.. aty, tunjuk je gambar ni kat dia, biar die pon tak sabar-sabar nak buat sama. hehehe..

Amalina: gedik la u nieh! hehee..

syanaim: itulah, i pon first time jugak tgk ni. hehe

thezaila: hihi. kat kedai bunga & riben ada.. mungkin boleh try buat nanti. hehe

jihan musfirah musa: jihan, buat jangan tak buat. hhehehe

PurPLe LaDy AiFA: aifa, kamu punya bungga manggar pun cantekkk! insyaAllah, kalau ada bunga manggar boleh la buat. huhu

farahfatihah: =)) hihi. sekali lagi, sharing is caring. hihi

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a: huhu.. insyaAllah, boleh aplikasikan nanti. hehe

mysarah: haha. nakal eyh u. hehe

.:fara:.: kann..cantik kan. hehe

Nora a.k.a Aira: wah, bagusnya nora! teliti betul. saya tak buat pun list lagi. hehe

Iffah Hamed: iffah, thanks. hehee

Durruz: tihihi.. kan.. suke! =))

Reen Tart Nenas on August 8, 2010 at 9:20 PM said...

cantik2. penah nampak juge. ada yg DIY lagi... hohoho saye memula nak DIY, skali mak dah beli sesiap dah cam dlm gambo tu. tp letak juntai2 pun best kan? tp my majlis kat rumah, so cam xsesuai jer :(

Cik Belle on August 8, 2010 at 10:35 PM said...

Reen Tart Nenas: eyh, apa pulak tak sesuai.. cuba tunjuk kat ur mom, mesti die pun teruja jugak! hehe

 

Designed by Alieff Artwork