Saturday, August 7, 2010

Aktiviti Hari Sabtu


Sabtu yang indah dimulakan dengan sesi berjumpa dengan bloggers.
Hehehehehe.
Nervous!

Ke MidValley, berjumpa dengan ElyaElmo and missbutterfly.
Nervous tak henggat. Haha.
Elya tinggi sangat. Dia relax je, i gelabah tak henggat. Haha.
missbutterfly - i tak recognise langsung dia ok. Haha.
Comel je nak tunggu I even I lambat beberapa minit.
Sempat borak-borak kejap dengan mereka dua yang comel ni.
Dari nervous terus rasa macam dah kenal lama.
Cerita itu cerita ini.
Nanti kita jumpa lagi, k?.

Cookies Elya sangat sedap!
I suka yang dark choc cookies..
Cookies dah 1/3 masuk perut I, baru nak sebok ambik gambar. Haha.
Adik I suka chop chip cookies.

Tak sempat tunggu raya ni, nak type blog pun nom nom nom..
Hehehe. Sedap.
Nanti nak raya, nak order lagi lah. Hehe.

Rasa terliur cookies ni, boleh la order kat Elya! hehe.
Quote nama Cik Belle, mintak discount. Haha.
*matilah aku, kene banned dengan Elya =p*

Order banyak-banyak bisa dapat discount!
=))


Lepas tuh, rushing pergi BangsarVillage.
Nak discuss pasal photographer ni:


Dapat tengok beberapa album.
Blogger tasya punya wedding, cantik sangat! =))

Cantik. Siapa suka candid, boleh hire mereka.
PR diorang yang entertain I.
Kami ke Delicious, bincang harga. haha.
Seronok, PR diorang ni bagus.
Banyak cakap, so takde la i diam tak berisi.
Gelak-gelak, korek gossip sana sikit. Haha.

Sayang, I tak boleh lama.
Kena rushing pergi Putrajaya pulak.
Ni lah bila u jadi wedding planner untuk ur own wedding.
Rushing sana rushing sini, perkara biasa.
Hehe.

Owh, nasib baik PR diorang bawak quotation dari ini juga:

Maaf, I tak berani nak disclose quotation ni to public.
Kang kena saman, tak kawin I.
Hahaha.




19 comments:

NahWaL said...

cik belle via email tu baik u pdam. takot kang ada orang baca then pass kat orang berkenaan. dah sign kan

Cik Belle said...

haha. baik nawal! aku padam segera! haha. cuak.

Yanie said...

Wah Cik Belle, amek udey ismail ek.... bestnye...huhu..... Sedap ek cookies elya tu? macam best je...nak try jugak la...

si kecil said...

waaaahhh!!!! cik belle!! udey!! my fav photog! tp..budget tak mampu... jelesnyaaa!! bestnya bestnya..

missbutterfly said...

hahaa..xrecognize sbb elyo intro dkt u nama jaja..mn semua org tau nama manja i..ooppss..hehee..cik belle ckp lembut jer..:p eh jd ker amik udey n cst?? syok nye!

Cik Belle said...

Yanie: yanie, belum letak depo lagi.. masih mencari-cari lagi ni. hehee.. sedap! kite sukeeee! hehe...

si kecil: awak.. belum finalise lagi la..hahaha.. udey best kan! saya takde duit banyak la..

missbutterfly: haa itula.. itu yang blur-blur. hahaa.. masih dalam pertimbangan budget! hahahaa.. mahal gilos. tak mampu sero.

farahfatihah said...

la mana pic dorang? huhuh

harzharun said...

helo dear...lm i x online..br khatam entry u yg tertinggal2 tu..
ur hantaran,super cantik la!..mcm sgt pro.....

Cik Belle said...

farahfatihah: itulah farah.. borak punya borak tanpa henti, terus lupa nak snap pic.. haishh..

harzharun: harz..miss u! hihi, hantaran tuh biasa-biasa aje la.. =)) harz, buatla entry rawatan gigi cantik nanti.. khas untuk b2b.. nak gigi cantik!! huhu

ElyaElmo said...

betol kata misbutterfly :p
cik bell ckp lembut jee knn!!!~jelessss.....ha3
nway..thankss yeee beli kukissss....nnt leh order lagiii....klo beli bnyk2 lebih dr 10 balang bleh murahh...ha3
x sabar nk jmpe blogger yg lain pulak:D hua3

jihan musfirah musa said...

wahhh..!!!mcam nak try jer kukis cik belle tu la...;p

mysarah said...

coklat elya tu memang mngancan jiwa raga! *tak pernah makan lagi tapi teruja macam customer tetap. haha*

nuruz said...

wahwahwah.. nk hire MU photography ke.. hehehhe.. meletopzzzzzz...

Reen Tart Nenas said...

cik belle, persiapan semakin pantas! bagus2 :) hehehe

Cik Belle said...

ElyaElmo: elya, awak tau tak, kukis dark choc dah habis dah saya makan. hahaa.. nanti nak order for raya pulak! tihihi

jihan musfirah musa: jihan, kene try la! hehe

mysarah: sarah, boleh la order nanti. hehe

nuruz: nuruz, tgh fikir lagi ni. huhu

Reen Tart Nenas: takdela dear.. survey aje dulu ni. hehe

ms syaz said...

bestnyer buat 'meet the bloggers'.. byknyer wedding preps yg u dh buat.. gud2.. :))

Leeyana said...

belle:: mmg sedap kan cookies elya tu...me n asben berebut mengunyah ms amek kukis tu..dlm kereta jugak da tgl dlm 10 keping je smpi umah...huhuh

ElyaElmo said...

hua3...tak sangkaaaa..alhamdulilah korang..time kaseh sgt2 k....!!
meh2..klo nk buat meet the bloggers....kite rlantik cik bell jd organizer..hahahahaahah

Anita, Mummy Adzryl said...

dulu kawen my vids pun cst yg amik! :)

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014