Tuesday, May 24, 2011

W-progress: Kurang dari 3 hari


Doorgift rombongan lelaki, dah siap.
Doorgift untuk tetamu, dah siap.
Goodies bag untuk anak kecil, dah siap.

Alhamdulillah

Paper bag untuk rombongan lelaki, 70pcs lagi untuk letak tag.
Phew.

Doorgift untuk nikah pulak.
Belum start apa-apa lagi.
Adui.

Pergi jengok Floristika.
Banyak pilihan, suka!

Ada yang murah, ada yang harganya mahal sikit la.
Beza RM1 - 2 je la.
Tapi tak apela.
Hihi

Nak bunga ros kembang semangkuk.
Tapi tak ada.
Hampa.
Jadi, pulang dengan tangan kosong.
Esok kembali lagi.

Katanya, ada bunga baru sampai malam ni.
Hehee.





12 comments:

lovelyadibah said...

tinggal 3 hari jer??aku plak yang nebes:P

Fariza said...

hik3. lagi dekat.
insyaAllah semuanya berjalan dgn lancar.
yeay !!! nk jumpa atia.

Adawiyah A.Halim said...

itula dba...org len yg kawen..kite yg nervous lebihh..hahahaha...

cheQmOomOo said...

weeeee chaiyok penantin :)

ohmaiwedding said...

good luch ati!:)

hazlynda kushairi said...

dup dap dup dap
oh nana!

gudluck babe.
jaga diri, dah dekat hari jgn drive, inlahmasenye nak jadi big boss.

r3bL said...

good luck! ;)

Riana said...

Semoga segalanya berjalan dengan baik..insyaAllah~

Asfahani said...

atiaaa congrats in advance!sorry tak dapat datang...tiba2 cousin as nak tunang pulak sabtu ni,kene pegi penang.haih budak2 zaman sekarang ;p nnt post gambar byk2,nak tengok!

Cik Deby said...

3 ari lg?

good luck cik belle...

n congrats in advance!

lind said...

congrats in advance. x sabar nak tgk dr jauh ni hehe

UyaRayza said...

gudlak dear hehe..happy for u

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014