Friday, May 6, 2011

Baju nikah - First fitting!


Baju nikah baru nak fitting hari ni.
Hikhikhik.

Sangat rasa berdebar.
Setiap kali fitting mesti takut.
Kesimpulannya, apa sahaja tentang majlis nikah kahwin, semuanya takutla!

Nak pergi kursus kahwin, takut.
Nak ambil borang permohonan, takut.
Nak pergi buat HIV test, takut.
Nak jumpa designer, takut.
Nak jumpa vendor, takut.

Tapi, dalam takut tu, seronok!
Haha.

Appointment hari ni jam 12 t/hari.
Nasib officemate ada kenduri di Dewan Seri Melati hari ni.
Ikut tumpang balik.
Hehehe.

Semoga semuanya selamat, Amin.


"Semua yang saya ada hari ini adalah milik Allah. Saya sebagai hambanya, rasa bersyukur sangat atas semua rezeki dilimpahkan olehNYA serta segala anugerahNYA. Alhamdulillah".




6 comments:

nida-razak said...

da nak fitting baju nikah..snoknya =)

~LeeyanaRadhi~ said...

disaat ini,jgn stress...fikirkan yg baek2 aja!!...

enjoy da moment!!!... ;)

FaRaLySsA said...

dear..nk tny...cmne u buat kat wedding list tuuu...u potong words tuu...cmne nk wt garisan utk potong gtu???..pliz guide me..email me : farahmukhlisa@gmail.com

iedchan said...

wahh..jgn takott..sepatutnye excited..hehehe.excited sangat...:PP

Ms and Mr Red Ribbon said...

my first fitting dah lepas dah... first fitting ok, tapi final jadi xok, sekrang tgh alter my kebaya wedding huhuhu...

nak tgk cite search je kebaya kat my blog :)

Hidayati Farhan said...

tp nk kawen x takut. heee

mesti best da fitting2 baju wee~~~

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014