Thursday, September 22, 2011

Wedding doorgift: Handkerchief


Tahu saya dah selamat diijabkabulkan, Alhamdulillah.
Tapi, saya masih tak dapat untuk meninggalkan hobi saya yang lalu.
Hihihi.

Seronok sebenarnya cari idea  untuk majlis kahwin ni.
Jadi, memang tak boleh la nak tinggal jauh-jauh buat masa sekarang.
Jadi, meneruskan hobi yang lalu, jalan-jalan tengok website cari idea.
Heh.

And, today, nak share idea tentang doorgift.
Yang mana, doorgift merupakan salah satu item wajib untuk majlis nikah kahwin ni.

Handkerchief.
Atau sapu tangan.


Pink for ladies.
And blue for men.

Tambah dengan vintage brooch.
Suka!

Ok, don;t ask me where to find those handkerchiefs.
I tak ada idea.
Mungkin kalau ada yang nak ke China or Vietnam, boleh dapatkan dengan nilai yang amat murah di sana.

Malaysia?
I seriously tak tau kat mana.
Mungkin ada di kedai borong sekitar Chow Kit sana.
Plaza GM, Klang ke kan.

Handkerchief sesuai la untuk dijadikan doorgift di Malaysia.
Sebab, cuaca panas!!!

Jadi, boleh lap lap peluh dengan sapu tangan yang disediakan.
Hihihi.


Nak satu, please!
Hihihi



8 comments:

Fariza said...

cntik kan. comel.

Cik Belle said...

Fariza: em. sangat la comel.. hihihi

FaRaLySsA said...

http://dehumairachocshouse.blogspot.com/2011/09/promosi-untuk-bakal-pengantin.html

J0M TENGOK SINI...:)

Ijah EmoTemo said...

heee , biasa nya klu pergi wedding org sporean mmg dia suka kasi handkerchief. hehe , sbb bila ijah pergi wedding sporean mmg selalu dpt handkerchief heheh

Cik Belle said...

Ijah Emo Temo: wah, saya tak pernah kesempatan ke wedding S'porean.. syoknya!

ElyaElmo said...

bandung puna de..haha...aku ritu beli handkerchief tuk lelaki...tapi ntah mcm mana..tercampur bg sekali untuk perempuan..siapa yg dapat..dapat laa..huhu

nida-razak said...

cute nye..=)

cikFM said...

hihhi.. ni mesti atia bace post sy dlm bbf grup arini kan.. yeayyy dpt idea baru.. thanx ye

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014