Wednesday, September 14, 2011

Post-wedding

Wah, sekarang kan banyak sangat vendor yang best-best kan.

Sekarang kan wedding banyak yang cantik-cantik kan.

Sekarang kan, ramai young designers yang boleh reka baju cantik-cantik and harga pun jauh lebih murah dari top designers.


Majlis kahwin saya dah berlalu.


Aci tak kalau saya nak ambil gambar untuk post-wedding dengan baju kahwin lagi?


Di mana,


Baju mintak young designer ni reka

Tempah kasut dengan designer

Handbouquet ikut citarasa hati


Hahaha


Berangan dan terus berangan.



Andai money is not an issue.

Sigh.

Hihi



Take care, lovely.


Daa~



6 comments:

~ NANA ~ said...

aci aci! best tu :)

choclairissa @ intan said...

nak jugakk~~

Cik Hazz said...

haha. i pun terpikir benda yg sama hari2, nak bergambar lg dgn bj resepsi itu hari. tgh berusaha memujuk sang suami. huhu~ ;-p

Jan@Afzan said...

betul tuh..aci jek!

seronok juga bila dapat peluang utk post wedding.. kami berdua pun merancang ke situ, tapi biar kami kurus dulu...wakakaka

Sfarlina said...

boleh jek :)) tak salah pun..chinese ade je yg mcm tu..

saya cik puan syaz said...

hihihih.. aci kan aje.. sbb i'm planning it too.. tgh kumpul duit balik & cari idea.. hahahahhaha.. mari kita penuhkan balik tabung ayam tu.. hihiihi.. :D

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014