Wednesday, September 28, 2011

Paper Flower Bouquets

Cantik.
Vibrant colour.
Menawan OH.


Another fresh idea for brides




Pada yang mencari keunikan dalam wedding masing-masing.

Kalau ada yang berminat, bukak buku Origami.
Hihihihihihi

Kalau tanya pendapat I, I lebih prefer this kind of bouquets buat untuk Post-Wedding ke kan.
Hihihi.

Kenapa tak Pre-Wedding?
Pre-Wedding tu harammmmm dek non oi.

Ustaz Azhar Idrus bitau.
Tapi betul la, kalau pegang-pegang, peluk-peluk sebelum kahwin tu kan Haram.

Setiap yang diharamkan itu kan ada hikmahnya, tentula korang tak berhabis duit jimat duit la tanpa pre-wedding. Kikikiki.

Okla, ambil gambar tanpa pegang-pegang.
Belum kahwin kan. Haip!
Hihi.

Tambah manis bila dah kahwin, pegang-pegang tu membawa pahala.
=)

Orang yang dah kahwin, fahamla kot.
Hihihi.




11 comments:

jooleata said...

amboi dia punya gelak..

:)

Fariza said...

amboi atia kemain ea. hehehe.
fariza pun x pre wedding.
post wedding lg syok kan. :D

Princess Cindellyna said...

lepas kawin nk pegang,peluk, cium pun takpe kan..heeeeee~~~

btw, i pernah cuba buat flower bouquet tu. jadi tau!!! tp untuk tatapan sendiri jela. =p

Hazz said...

suka post-wedding. sebab nak plan ni. tak puas bergamba. hahahaha. niwey, suka that handbouquet too!! lain dari kebiasaan =)

Mizz Ryn said...

mmg cantik HB tu tp tgk mood dulu la .. hehe ..

imymemine said...

cantik sgt3 handbouquet tu !

e.t.t.y said...

dah bernikah, pandang suami pun dpt pahala tau. apatah lagi memeluk, cium beliau dengan penuh kasih sayang dan dot dot dot. kahkahkah....

choclairissa @ intan said...

betul betul betul..lepas kahwin pegangla sampai puas :)

Cik Belle said...

jooleata: tihihihihi

Fariza: ada duit boleh buat post wedding banyak2 kekeke

Princess Cindellyna: wow, tahniah! hehe. creative di situ. eehehe

Hazz: wow, bestnya dah nak start plan for post-wedding!

Mizz Ryn: hehee. all the best!

imymemine: kann.. cantik kan. =)

e.t.t.y: hehehe betul la tuuu!

choclairissa @ intan : hoho. tp tak pernah puas dok belek suami. kikiki

Syima Syaz said...

cik belle menyedapkan hati saya yang tak dapat buat pre wedding...
alhamdulillah

Anonymous said...

said many people settle your lending options in a timely manner along with while not penalty charges
A leading credit debt charitable organization expects the numerous consumers looking toward these individuals designed for help in excess of payday cash advance bad debts so that you can two times the. financial debt a good cause affirms all over manipulate your near future, substantial desire financial loans this current year. The nonprofit charities suggests 3 years past numerous consumers using them seemed to be insignificant.
pożyczka na dowód
pożyczka na dowód
wyświetl adres www
pożyczka skarabeusz
kredyty bez bik

http://pozyczki-prwatne.org.pl
http://pozyczkanadowod24.org.pl
http://kredytybezbiku.biz.pl

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014