Tuesday, September 13, 2011

Wedding Invitation. Cantek Tanpa Kata.



Assalamualaikum.




Sorry for the silence.


Workload is too much.


Hence, the neglecting terjadi.





Mesti ada yang dah melupakan saya.


Heh.





Tak apa, menyedari page ni sedikit suram dan dah ada banyak wedding bloggers diluar sana, more wedding ideas yang best, so, ya, saya memahami.


Ye, saya merindui semuanya tentang persiapan wedding tempoh hari. Cheyh, macam beberapa hari je baru berlalu. Haha. Eyh, tiap-tiap hari adalah kena feeling pengantin baru. Chewah. Baru lah manis rumahtangga. Malu-malu ya aw-aw-aw. Ok, merepek. Move on.







Kena cepat-cepat type entry ni
Sebab teruja sangat ni.


For those yang mencari Wedding Invitation.


This entry I dedicated to you.



Presenting to you..






I love this.


Very classic.


Black and white.


Very the Chanel kan.


Hihi.






Lacey-lacey.


Teringat pada Hazlynda.


Hehehe.








Exclusive.



Satin Ivory Ribbon.



With pearl round thingy tu.



Nice.





Cantek.



Tak terkata.





Click On:
Renda Puteh



The owner meninggalkan jejak di blog saya.



Jadi, saya tak mampu untuk tidak share dengan kalian.



Cantik. Dan harus share.



Hihi



Fine. Majlis dah berakhir.





















7 comments:

fira. said...

like (smbil ade tgn thumbs up)

choclairissa @ intan said...

awak adelah seperti saya..suke bende lacey2..walaupun dh kawen~

RENDA PUTEH said...

Hi dear...

Thank You so much sbb review dalam blog u..really appreciate...will update u new Renda Puteh Range..please share with ur friends ok..tx ye dear..

Jan@Afzan said...

Cantekk..

Setiap hari rasa mcm baru berkawin (itu perasaan normal, hehehe)

suka juga apa jua mende pasal wedding!

K.I.N.A said...

memang gigit jari tengok..cantik sgt..

hazlynda kushairi said...

HAHA teringat aku. Dulu aku pun tak penah tersevey card lacey macey ni sbb mesti cost me a bomb. ku pendam sebuah cita eceh! takpelah, dah berlalu :(

UyaRayza said...

cntikk jugak..hr tue tgk time die tgglkan jejak kt blog..lain dr yg lain..

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014