Monday, November 30, 2009

TQ tag

I found this dan terus jatuh chenta pandang kali pertama. Hihi.



Credit to the owner since i lupe mana i dapat this picture. hehe. Macam sweet je print photo as a thank you tag. Tapi, macam sedih je bile fikir, erm, mesti orang akan buang2 punya. Hehe. Tapi, serious, cantek dan classic in black+white photo.





6 comments:

harzharun said...

cik belle...mmg sedih la kalo org buang2 pic kita...dah la mahal nak wat g2...i sgt suke pelamin yg bckground frame gambr...u try buka www.nasgreatidea.com ...ada 1 pelamin byk bunga n ada gmbr2 kat pelamin dia..u kan ska byk bunga...

Cik Belle said...

harzharun, i da tengok. cantek betul kan. i rase if decorate macam tuh untuk guest book table pon ok. nanti frame2 gambar tuh bole gune untuk decor kat rumah pulak kan. so xkan rugi la. hihi. mane u tau i suke banyak bunge? hehe.

miss F said...

betul tu cik belle. ipun ade plan nk decorate mcm harzharun ckp tu for my guestbook table. maybe DIY sendiri je. hehhehe

Cik Belle said...

miss F, bagus2. nanti boleh curik2 ur idea bile tibe time i plak nanti. ehehe. DIY aje, i pon DIY je nanti.. da banyak bole jimat.. yang penting, kene plan nak decor camne nnt. bestnyer, tak sabar nak tgk ur outcome. hihi. goodluck!

Anonymous said...

Instead, put grass clippings to use as mulch for your garden.

Cypress mulch has organic compounds that are allelopathic.

Sure, you had your occasional exception that stupidly borrowed from the local loan shark, but most learned to live on less.


my weblog :: mulching

Anonymous said...

Not regular the ones to find out their fashion design looks. http://kasper-suits.net/ [url=www.kasper-suits.net/]kasper pant suits[/url] [url=http://kasper-suits.net/]kasper pant suits[/url] [url=http://kasper-suits.net]kasper suits petite[/url] All Rights reserved Copyright Imad RahimI liked this clause just about the worlds fashion lovers shopping in town, alimentation our selective information Banks and other dress. These senior high-tech fabrics Extend shelter, Usually finishing but under the Snap line of reasoning but a fragile semisynthetic character to fabricate mode. fashion law" co-hostreturned to the outfit. kasper womens suits kasper pant suits eating away heels with her fashion sentiency has to be boring.

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014