Sunday, November 15, 2009

Wedding Monograms

Thanks to google who managed to provide me with these designs which suitable for favors tag or thank you tag . Banyak sangat design to choose from over the net. Some of them are from here. Sudah jumpa yang berkenan, then need to do some editting on colors and font to fit our wedding theme and the wording jugak kena cari yang sesuai dengan jiwa. Eyh, i believe, the card maker can customize the design according to our needs. Hee. Here i provide some of the designs :



Dalam banyak-banyak ni ada jugak yang terbekenan di hati. Hee. Kena mahirkan diri dengan Photoshop lepas ni. Nak crop sana crop sini, tukar color dan bagai lagi. Hee. And guess what, I found this:



Wee.. Little Flower Pot and Gifts ada buat promotion untuk bulan November ni. 3sen i rasa affordable da tuh. Kalau tempah 100pcs, baru RM3, kalau 1000pcs, baru RM30. Tapi taktaula if ada cost lain2 plak eyh. And they claim that they have loadsss of design to choose. Tengokla design dekat advert die ni, comelnyer. I bet, mesti ada lagi yang cun-cun. Cepat place your order, before November gone. Hiks!


6 comments:

nad nazira said...

cik belle, kalau nad nak guna satu monogram kat atas tuh nak kene bagi kredit kat sape yeeeee..;P

eh, u register master katne? kat UTM eh? fakulti mane ye?? nad dah final sem nih kat fac pendidikan UPM..tapi lambat sket abes sebab tukar struktur dari coursework kepada tesis..

Cik Belle said...

sure, can give credit to the owner kot: http://pinkdesignevents.blogspot.com/ =) i google jer. hee

i buat by course kat uitm. fakulti kejuruteraan elektrik. bestnyer da final sem. i baru nak masuk sem 2 december ni. hee.

harzharun said...

cik belle...i nak follow u..tp xde pun ruangan follower..xpe, ur blog dah masuk dlm list mesti bc i...

Cik Belle said...

harzharun, baru perasan takde ruangan follower tuh. ok, nanti i add. btw, thanks sebab link my blog. ehee.

Nurulhuda|Adlie said...

belle, u kawan ina eh, hehe mmg kecil sungguh dunia ini, kira u kawan dengan mel jugaklah? i dengan ina kawan sekolah, then dalam setahun ni la rapat balik tetiba, pegi vacations sesama, pastu duk tukar2 novel.. umah pun dekat..

u pun nak kawin, boleh share2 wedding stuff.. :)

Cik Belle said...

Nurulhuda, haah, i kawan ina. yerps mel pon ousemate sekali. haha. kecik betul dunia. mel pon da nak kawen.. hihi.

i thn depan, lambat lagi. =P

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014