Monday, November 14, 2011

Ros comel di jari


Notice the ring?

I simply love thissssss! OMG!

Tak pernah terfikir yang tanpa memakai wedding ring dan menggantikan dengan this-Large size-rose-accessory di jari, membuatkan outdoor wedding photoshoot membuatkan sangat cantik! OMG!

This is something yang tak pernah lagi i tengok malay wedding yang begini!

Intan, i love your diy-wedding!
I love your diy-veil.
I love your wedding dress.
I love everything about your wedding!
Everything is so fresh.
Everything is just perfect!


Hats off to this diy-bride!

Visit Intan's Blog : Click Here

** Dari cincin je, berubah cerita jadi diy-bride. Hehe. Sebenarnya memang dah lama nak update tentang wedding intan. I suka sangat sangat!




13 comments:

farhanna said...

kalau x clap. tu pn intan buat sendiri rsnyer.. cute kan

intan said...

Atia, u are such a sweetie pie! thankssss for the review dear. Just love every single word from u darl~

cha said...

comelnya. so nice :)

~ NANA ~ said...

suka jugak dgn wedding intan! dia sgt kretif

Cik Zimie said...

i also love intan's wedding.sangat kreatif.plus cantik2 her diy :)

Cik Tqah said...

btul..sgt comel.. nk tirula :P

yuyu aziz said...

yes cool cute and simply adorable! :)

Cik Belle said...

farhanna: OMG. intan buat sendiri jugak cincin tu? NAK JUGAKKKK!

intan: u deserve this dear! =) traffic blog naik tak? haha

cha: kaannn... comel. tu yang i suka tu.

~ NANA ~ : betul! sangat kretif. and die dapat her wedding dream. lucky!

Cik Zimie : kan... semua cantik. i suka. love.

Cik Tqah : hehe. hopefully, intan tak mengamuk kat blog la if ada orang tiru. ehehe. so inspired kan?

yuyu aziz : haah betul! i agree dgn u! =)

brid3ofkayangan said...

Atia....i pun suka baca blog intan...sgt cantek...rasa nak tempah ja bunga ros kat jari dia tuh....lawa sgt...

aNNor said...

intan mmg pandai diy..hehee.. rsnya dia ada mention cincin tu dia beli masa p china dulu. kalo xsilap la. ingat2 lupa dah. maap yer kalo silap.hehee

LisaLisut said...

i call Intan - ratu DIY hahaha.wpun i tak dtg wedding dia tp dr gmbr dh tau everything's beautiful and perfect! :)

FIEZA said...

ptutla fiza tgok pic tu mcm kenal je...rupenye2 azam@intan ngan sari tu kwn fiza mase teknik kuantan...hehe...xdpt nk attend wedding diorg...tp fiza xpgil intan, panggil die azam...hehe...

Syima Syaz said...

i baru nak cakap benda yg sama u dah ckp cik belle....

intan, awesome!

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014