Monday, November 28, 2011

Buat kawan-baik-selamanya


Comel sangat buat kawan-baik-perempuan-selamanya semua!

I pasti akan seronok dan happy berganda jika punya kawan-baik-perempuan-selamanya menghadiahkan ini untuk saya:

A Pink Polka Dot Purse Manicure Set


This set includes :

Nail file
Scissors
Clippers
Tweezer


In the pink -and-black-polka-dot purse.

Comel sangat okey!

Perfect gift for:

- bridal shower -
- bridesmaid -
- reception helper -

Details : House of Favors

Rasa macam nak bazirkan duit beli dan beri pada perempuan-perempuan kesayangan la!


Ok, masa I dah berlalu.
Ok, fine.

Tutup mulut sudah.


10 comments:

Fieda said...

memang comel....klu boleh nak bagi yang terbaik dan terindah sekali untuk semua kan.... tapi bila seluk kocek....mulut senyum je....senyum je la yang mampu bagi hehehehe....

Cik Belle said...

Fieda: betul betul. hihi. kene seluk poket dulu. kalau seluk-seluk, kosong je, ok la, berangan je la mampu. hehee

BLuRpL3 said...

a ah, comel sgt kan..bertambah cute bila dpt sbg adiah.hehe

do come, visit & be our follower http://blurplediary.blogspot.com/

do keep in touch =)

cik yaya said...

dah dah lah tia oi.

tp ni kalau bagi time baby girl punya shower pon boleh.tp bagi kat mak dia lah kann

ni doa ni.aminnnn

Fariza said...

comelnya :)

TwiggyLiyana said...

awwww the polka dot case is uber-cute!~

Nurulhuda|Adlie said...

ko reti sudah tak? kalau tak reti ko teruskan. haha.

Cik Belle said...

BLuRpL3: betul! setuju! hehehe..

Cik Yaya : terima kasih mama ya. doakan aku dapat baby girl deh..

Aziati Wan Haron said...

Hey! Ini doorgift untuk I punya bridal shower :) My sister ordered it from US from only 3dollars each!

azie_hennachanteq said...

cute sgt.. :) nk masuk dlm list for my wedding soon..

*already follow u..follow me back k ;)

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014