Wednesday, October 19, 2011

Review: Wedding Shoes - Majlis Bertandang

Kasut untuk majlis bertandang saya di Kuantan tempoh hari.
Hehehe.


Picture credit to : Ahmad Fairus Photography

I love the colour.
It's tiffany blue. Yeayyy!

I love the material.
Baldu, you. Hehe.

And super huge brooch!
Suka suka.


Dan ada ribbon comel di belakang tuuu..

Perfect.
Seperti kemahuan diri.
Hihi.



Mana I tempah?

GAVY
Maju Junction, Kuala Lumpur

Siapa biasa baca review tentang GAVY mesti biasa dengar nama Asyraf. Memang comel budak tu. Hihi. Siap makeup-makeup lagi. Hihi.

Harga RM120.

I tempah 2 pasang kasut dengan Gavy. 1 lagi kasut super buruk. AHAHAHAHA.
Nanti kalau rajin I snap gambar kasut tu.
Eii, buruk giller.
 Hehehe

Satu je I tak suka.
Kasut ni bukan 5 inci.
Cuma 3 inci je kot.

Tapi selesa sangat pakai.

Ada tali kat pergelangan kaki tu.
Tapi for photoshoot, I buang tali tu.
Hihihi.

TIPS:
Adalah penting untuk berlakon setiap waktu bila anda mahu mengabadikan gambar yang cantik.

Tak selalu bertuah kalau photographer snap candid.
Dapat waktu bertuah, maka gambar akan jadi super cantik. Hehe.
Else, better  berlakon depan camera, dan minta photographer anda snap.
Tihihihi.

Itulah trick saya nak dapat gambar cantik.
Hohohohoho.
Cantik ke?
Heh. Perasan.
Konon la kan. Hehehe

Nanti ada masa, saya share tips lagi ya!

Saya rasa nak jual kasut ni lah.
Tapi, sebelah hati kata, simpan, buat kenangan.
Hurmp.




14 comments:

Asfiza said...

hari tuh call GAVY..assistant kedai tuh cakap tak buat dah wedding shoe..tak boleh jadi ni.kena call lg.

K.I.N.A said...

love the color!

Cik Azizah said...

cantiknya kak...akak simpan je buat kenangan kan..boleh di ingati sampai bila2 :)

cha said...

nice la kaler tiffany ni :)

Fariza said...

CNTIK

Miss Aai said...

love the color too!

Sal Zakaria said...

nk jugak yg cmni...dat tiffany blue shoe

Meey@ said...

Cun beb kasut tu.simpan jekla..buat kenangan.hihi. mek, u kena tag..haha=p

FARAH YASMIN said...

gorgeous shoes!

http://bride-note.blogspot.com/

Gadis said...

suke kasut reben kat blkg tu...cute...^_^

Cik Belle said...

Asfiza : owh ok.. why not u walk-in je kat maju junction? agaknya dah penuh kot, tu yang die tutup order kot..

K.I.N.A : me too! hehe

Cik Azizah : hehe tuhla kan.. simpan jekla. hoho

cha : kannn.. love love!

Fariza : time kasih. heh

Miss Aai : me too! =)

Sal Zakaria : hehe cari jangan tak cari! pasti jumpa!

Meey@ : ayark. haha seganlah babe. hahaa. beg bersepah! haha

FARAH YASMIN : hehee. tenkiu!

Gadis : kannn.. i pun suke!

Ms.Khayra said...

cantik!..tp asyraf da xnk ambik order..dia ckp da byk sgt.. myb next year after bulan 6 baru dia open for order semula...

FRUST!!..menyesal sgt x pg awal2.. sbb da lama da tau psl ni... =(

MiEzA said...

love the colour also. simple tp nampak mahal (memang mahal kot) ngeee
but i like it +_+

Kisah Hati said...

cantiknya kasut... i ada jumpa 1 blog/fb yang can custom made our wedding shoes. tapi nak kasut jenis bertutup macam ni. lawa and nampak decent sangat. btw, material kena bawak sendiri ke atau derang ada material?

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014