Thursday, October 13, 2011

Perlu ke tukar nama?

Blog ni dah macam caca marba dah.
Semua cerita pun ada.

Rasa macam nak kena tukar nama blog lah.

^_^

Tapi, malas nak fikir pun ada.
Heh.

Tapi, kemahuan tu ada.
Selalu la dalam dilema macam ni.

Antara dua, tak tau nak pilih yang mana satu.
Heh.



Ok, nak google resepi usang masak lemak cili padi.
EKEKEEKEKE.






10 comments:

K.I.N.A said...

sayang la kalau tukar nama..hehe..kawan kina pun tanya takkan journey to 01.10.11 lagi..dah lepas tu..gugugu..

.n.a.s.r.a.h. said...
This comment has been removed by the author.
♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

masak lomak cili api??my peberet!! nyummm

Mrs Kecik said...

oi..nak resipi masak lomak cili api nogori ke? aku ada. mau? sms aku.

Cik Puan Mimi said...

eh2..kte same..dillema btol skrg nak update pasal ape pon. heheh..x de buat preparation.

Sfarlina said...

msk lomak kg bgus kot dr pk nk tuka ke x..haha.. ;p

mizzura said...

sekali2 sekala nak bertukar dgn wajah baru yang lebih segar pun tak salah...macam rangcangan nona tu..hehe..

Jan@Afzan said...

takyah tukar nama...cuma tukar title kat tab tuh je.."all abt her preps.." hehehe

udang masak cili padi! wpun tak makan udang, mesti best cik belle masak..

Cik Belle said...

K.I.N.A : betul.. sayang.. tp rasa macam dah tak sesuai jek. huhu..

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥: sedap ya ampun! hehehe

Mrs Kecik : agaga.. thanks so much mek! terbaek lah!

Cik Puan Mimi : ehehee.. kannn.. sama la kite ni.. uhuhu

Sfarlina : hahaa. betul betul betul.

mizzura : kannn.. nak tukar template la pulak lepas ni. hehe

Jan@Afzan : ehehe. ok bebeh.. i tukar title blog je la kan. hehe

Cik Hazz said...

i change template lepas kahwin haritu. and plan tu change again lepas masuk 6months anniversary nanti. menyesuaikan dengan cerita semasa. hehe. agree2, change title je cik belle! ;-))

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014