Monday, October 31, 2011

Meroyan sorang-sorang


Bila ada blog kena terima la, bila mana ada orang suka nak baca cerita kita.
Ada orang tak suka baca blog kita.

Aku terima je seadanya.

I tak pernah menghalang untuk kamu, kamu, dan kamu meneruskan pembacaan andainya kamu, kamu dan kamu rasa annoying giller minah ni, di mana minah ni merujuk kepada aku lah.

Hadirnya blog ni, ya, untuk berkongsi tentang persiapan wedding tempoh hari.
Dah selesai pun, Alhamdulillah.

Tunggu review?
Gambar cantik tak pergi ambil lagi.
Jadi, no review at the moment.

Tapi, nak review tentang wedding pun dah rasa gila basi kot.
AHAHAHA.

Kite tengok la macam mana nanti.
Rajin ke tak nak bercerita.
Dan satu lagi, ada lagi ke yang nak tunggu review?

Buat masa ni, I rasa I nak mencoretkan tentang kehidupan sehari-hari.
Maaf lah, kalau kadang terselit isu jiwang geli-geli gitu. AHAHAHA.
Kasi chance la, husband I jauh kot.
Cuba selami hati dan perasaan, boleh?

Maaf lah, kalau kadang terselit isu kogsi nasihat.
Sekurang-kurangnya, tak adalah entry tanpa info berguna.

Maaf lah, kalau kadang terselit isu yang korang-memang-nyampah-gila-la, sampai rasa nak click 'X' je.
Silakan. I tak terasa hati pun.
Bukan I tau pun. Hehehehe.

Tapi I tau, korang memang suka stalk blog I, kan?
Haha, gila perasan statement.
Ampunn.


Tak tahan.
Haha.


P/s: Komen penambahbaikan dialu-alukan. Nak kutuk ke beri nasihat ke nak beri cadangan ke, sangat dialu-alukan. Guna nickname Miss Anonymous pun boleh. Hihi. Time ni lah nak kutuk kaw-kaw. Haha. Berani ke aku? Eceyh.


23 comments:

miss puteri said...

heee. put tunggu entry u!! suke aje. Put memahaminye sebab PJJ juga. cuma dekat sikit je KL-Pahang.. yg pahit akan dtg juga manisnya nanti kata org.heee

fairuz fadzilah saad said...

teruskan cik belle! sy pembaca diam yg tegar.. esp bab PJJ. sbb sy akan mendirikan rumah tangga insyaallah next week n d best part is, sy di kl & bakal suami di kerteh. huhu.. nak petuaaaaaa~~~~~ hihihihi

Hunny Kitty said...

sabar je cik atia.....eh puan atia..nanti sampai rejeki u...dah tak jauh lagi la lepas nih... =)

yUmIe said...

aku ske je stalk blog ko tanpa meninggalkn jejak..heheh,t'pch rahsia:p
xksh le update geli2 ke,gula2 ke,aku bce je sume.update ko sentiasa dinantikn..huhu

Liyana said...

sy pun pjj jgk, slalu je wat entri geli2, ade aku kesah, haha

didieadila said...

bab entri jiwang2 tu suka je bc..mgkin sb dpt merasai perasaan cik belle kot..truskan je..dd slalu je tggu entri baru blog cik belle..ehehe..

Cik Puan Lara said...

haha,teruskan je atia..xperlu fikir org,sbb psoalan utamanya-ni blog sape?suke ht tuan empunya la nk tulis pe...heheehe

klu sume psl wedding,boring gak...nnti mcm si empunya blog mcm x move on padahal da bbulan kawen kn...so mcm sy,suke je bc blog atia sbb nmpakla kitaran hdup tu kn.hhehehe...leh kongsi resepi..info n mcm2...

teruskn je menulis..:)

peanut said...

sy stalker jugak..sy suka singgah sini..keep on writing bebeh..:)
sy PJJ jugak...kedah - johor

nasha_libra said...

sy pun antra one of da stalker,hehe...xsangka ramai jgk yg PJJ jgk ye kat sini...rasa bes plak jumpa geng2 yg senasib coz sy bakal kawen feb next year n bakal husband kat sg petani,sy plak kat bangi...ble ada geng blh share2 feeling yg kesunyian kan...;)

Adda Shariff said...

tiah..apekate ko ubah layout??? hahaha! aku kan kemain lama nunggu review baju2 ko nih grr!! hehe

LisaLisut said...

dia nk menyampah dia punya pasal.biar kan je.i sll tunggu any new post from any bloggers.i need bahan bacaan during working hrs kalau tak mati bosan.abaikan jelah.dia tak jiwang dia tak geli2 dia punya pasal.Heh.

UyaRayza said...

post je pape atia hehe..sy adalah stalker tetap hahah

~LeeyanaRadhi~ said...

i bace je setiap yg u up entry baru.. tarak hal punya apa2 cerita..hihi..cume ade idea dgn x je utk tinggl jejak..hee =)

Miss Ika said...

saya tunggu tau, dah lama sangat dah tunggu. hehe

saya pun bakal mengikut jejak langkahmu next year. :)

Bazilah (^0^) said...

saye phm perasaan berjauhan ngan suami, sbb sy pon cmtu gak puan belle :(

farhanna said...

Pd I pula..harus la be +ve.

~ NANA ~ said...

i slalu je stalk blog ni...haha

apa slhnye kdg2 cerita jiwang2 kn kat blog? sbb i pon buattt....kekeke

hanya yg LDR je la kot paham :P

ElyaElmo said...

aku stalker tegar tau!haha

2 H@T! MeN j@D! 1 said...

atia: bila nak ketemu kamu.heheee

A 'n' M said...

suka je baca..heeeee... :)

Syima Syaz said...

cik belle....
walaupun u kata dah basi
i tetap tunggu u punya wedding review
serius sesangat..

n u jiwang? i tak kisah...sbb i tau u pandai susun ayat..

cheer up!

K.I.N.A said...

tak sabar nak baca..cepat2 amik gambar..:)

Anonymous said...

i pun stalker tetap juga. walaupun masih belum kawin. walaupun preparation wedding tu yang menjadi intipati blog ni, tapi rasanya i pun enjoy baca pengorbanan u sebagai isteri yang terpaksa berjauhan dengan suami yang tercinta. tapi kena terima kenyataan, memang ada yang tak akan suka dengan kita, especially yang famous amos ni. hiks :)

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014