Sunday, July 3, 2011

Review: Reception shoes


Credit to: Kamal Sufian (PEVEYHACK.COM)


Know what?

Pertama kali tengok wedding shoes ni, i cakap dengan diri sendiri,
"OMG, im not going to wear this shoes!"

Kesimpulannya, jangan la tempah kasut kahwin kalau kasut itu bukan dari Qudyn.
Eyh, apakah? Haha
Nak tau, Qudyn buat kasut nikah Ayu Raudhah yang amat saya gilakan tuh!
Correct me if i'm wrong.
Tapi, seperti pernah tengok dalam facebook/ blog Qudyn. Hehe.

Jadi, kalau rasa dah berjumpa dengan kasut idaman, BELI terus!
Jangan teragak-agak nak beli seminggu sebelum kahwin.
Memang tak menyempat kot!

Tak kisahla ianya dari Lewre ke, Vincci ke, C&K ke, Bata sekalipun, as long as itu adalah your dream wedding shoes, dah jumpa, sila BELI!

Tok sah ngada-ngada nak tempah.
Melainkan ianya dari designers!

Tapi kan, bila tengok gambar dari petikan camera Kamal Sufian ni, aduh, terdetik dalam hati,
" OMG, cantiknya dia capture kasut ni! "

Dan kelihatan kasut sanding saya sungguh cantik, hahahahahaha, angkut bakul sendiri, maaf!
Tak de siapa nak puji melainkan diri kite sendiri yang puji. Hahaha.
Pegang tu! Hahahahaha.

I suka gambar ni.
Credit to Kamal Sufian.
Kalau rasa Peveyhack charge di luar budget kamu, mintak quotation dari Kamal Sufian ni.
Abg Rashdi tak marah kot. Hahaha.
Kan ke kata Kamal Sufian ni anak didiknya jugak. Hehe.

Saya sempat bekerjasama dengan Kamal Sufian sebanyak 3 kali.
- Pre-Wedding, will share this with u later
- Majlis nikah
- Majlis reception di Putrajaya

Orangnya cool habes.
Rajen bekerja.
Talk less tapi, kerja terbaik.

Ini namanya orang rajin buat kerja.

Dan, dont worry about u-dont-know-how-to-pose moment, Kamal Sufian tau how to direct.
A plus point there!

Check his artwork here: The Best Collection by Kamal Sufian

How to contact: Kamal Sufian's Facebook

I tempah kasut sanding I dekat mana?
Email me.
hehe.



18 comments:

Qaseh said...

wowweeee!!!!!...cik belle dan kasut sgt cantikk...
i suka giler kasut cam tu...
arghhhh...sukaaaaa....
nx yr baru le merasa pkai....huhu....

^fafau^chipshana said...

atiaa..lawa gile ur wedding shoes!cantikk sgt!

choclairissa @ intan said...

suke art die amik gambo kasut u..hurmm brape inci la tu agak2nye ye? :) cantik2

LisaLisut said...

cntik kasut u.ehehe kebetulan pulak i br beli kasut nikah/sanding hari ni.(hati suka) betul ckp cik belle.kalau dh suka beli je.tak perlu hesitate :P

missbutterfly said...

kasut sexay

Cik Emie said...

dear u tempah kt ne kasut tu hehe..curious plak hihi :)

Linda Yusoff said...

cantik kasut tu..

* linda dah email

iedaurora said...

kebetulan ieda pun ngah survey kasut 4 weding...

Fariza said...

cntik !!!!

ANET said...

gorjes shoes

Nurul Farhanah~ said...

tempah kat ne??

Mawar misswateva said...

jels tgk kasut u!cantik and sexayyyy!!

Hana Jaffar said...

i tau mana! :)

Hunny Kitty said...

kasut yg lawa!! gambar yg lawa!!! terbaik la!!

nak mintak tulun like nih:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150239256611374&set=o.105233696196553&type=1&ref=nf

kamal sufian said...

tq atia...!
ble dikejarkan ke hospital sbb merah padam muke neh...haha (^_^)

bintanghati said...

iyee..mmg cantik shoot kasut tuu..kite suke tgk...

Miss FASHA said...

Cantik! U such a lucky bride dapat OP yg pandai capture gambar. I had white shoes during my wedding.. tp xde gambar yg cantik mcm Cik Belle =(
Btw, I'm selling off my wedding shoes.. bole tgk dekat sini http://weddingrental.blogspot.com/

Sorry ade iklan la plak...

LEBIU! said...

Kak bella.bleh tau kt mn tmph kasut ni???

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014