Friday, January 8, 2010

Something to share..

Just want to share about her experience yang ditipu oleh seorang WP. Lepas baca her blog, i takut betul nak hire WP. Cik Ika, the blog owner share her stories about WP yang penipu. Hope this will help you. This WP quite well known, sebab tiap-tiap bulan mesti ade advertisement from company ni dalam Majalah Pengantin. I pun pernah simpan niat nak hire die since die sediakan dari A-Z. After reading her blog, I takut betul. So, hati-hati. Thanks to Cik Ika sebab share.



Link Cik Ika: Perjalanan 30 Mei




8 comments:

cik ika said...

hai.saya terjumpa blog ni.tq sebab bgtau org lain.hehehee

Fuchsia said...

mmg kena hati2 btul dgn WP ni kan. d-i-y pun best tapi mmg sakit kepala la nak mikir itu ini ^-^

SimfoniKehidupanKu said...

saya percaya hukum karma...insyaAllah adalah balasan pada dia nanti...makan duit tak halal kalau tak bagi seperti yang dijanjikan...

Xora said...

Teringat kisah abang saya kena tipu dgn bridal jahat. huuu

nad nazira said...

athiah..ehh.betul kan ni name u cik belle? hehe. nad dah bace blog ika. ish jahat bebenor lah WP..macam org tak betul pun ade..so scary..heheh..other kene hati-hati ngn org mcm ni..

Cik Belle said...

cik ika: hye cik ika! tq sebab datang melawat. hihi

Fuchsia:eish, betul la. kene tanya orang yang berpengalaman. hihi. owh, DIY sungguh puas hati sendiri.

SimfoniKehidupanKu: betul3. agree sesangat! tak baik makan duit tak halal ni..

Xora: owh, siapa bridal jahat tuh?

nad nazira: haah, nama i athiah. hehe. kan..jahat bebenor.. takut terkene ngan species org macam ni.

Zahra Ashiqin said...

cik belle,tq ur information...skrg org buat business tak fikir ape2 dah..janji untung..xbaik buat mcm tu..ish

Cik Belle said...

Zahra Ashiqin: kan.. asyik nak untung sorang, sampai sanggup aniaya orang lain.. die tak tahu ke yang kite simpan duit penat2 kerje kot.. jangan amek service WP ni! =)

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014