Tuesday, June 21, 2016

Tibe nak aktif pulak.

Assalamualaikum,

Bila dah lama tinggal blog, tiba-tiba datang menjenguk, seronok pulak rasa abadikan sesuatu kat blog. Sebelum ni, banyak update tentang kehidupan di Facebook aje. Tapi dah rasa tak berapa seronok nak berkongsi tentang kehidupan kat sana. Faktor umur, mungkin haha. Sekarang, kite rajin share recipe je dari page orang hahaha. 

Em, macam account social media i yang lain, banyak perihal kisah anak-anak je la main topic nya nanti. Hihi. Semoga tidak membawa rasa tidak syok pada yang membaca nanti. *Pheww. Kesat peluh*

Sekarang pun suka jugak tentang decor decor rumah. Kot ada yang saya shopping online, mana tahu, mungkin boleh kongsi-kongsi juga nanti. Sama sama lah rumah kite semua cantek hehehee. 

Itu jela kot buat masa ni. πŸ˜…πŸ˜…
Till next time. InshaAllah.

Wasaalam and xoxo.


2 comments:

Anna R. said...

Samalah kita. Setelah lama tinggalkan blog bersawang, ni baru nak aktif semula. Hehe. :)

Cik Belle said...

Anna R. : Hihihi. Sama-samalah kita bersihkan sawang ni haaa. Haha

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014