Saturday, June 25, 2016

Kongsi tips cara nasihat anak jadi lebih baik

Assalamualaikum,

Bukak facebook pagi ini, dia share memories tentang apa kite update pada tarikh 26 June. Tertarik dengan salah satu status yang kite update. Sekali lagi nak berkongsi kat sini dan untuk ingatan diri saya jugak :


Saya lah, kadang-kadang ada waktu, perasaan marah tu tak boleh nak kawal. Geraammm sangat haih rasa bila mana anak-anak buat sesuatu yang memang boleh mendatangkan stress dan amarah. Kena cuba untuk jadi lebih sabar. Kena cuba.


Lepas ni, nak cuba lah guna perkataan ni.


"Listen. Bukan ibu nak marah, tapi Allah sedang mengajar kita untuk jadi someone yang lebih baik, to be a good girl, ok ".


Moga-moga adalah sesuatu perubahan yang positif nanti.
InshaAllah.
=)


Xoxo


1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014