Tuesday, September 15, 2015

Idaman kalbuuuu

Masuk rumah mesti nak ada tema. Huhu. Kami konon-konon nak tema ala bali resort gitu alolololo. Haha. Jadi survey la nak living hall macam mana. Sedang survey, tertarik pulak dengan set kerusi yang ini :




Jatuh cinta pandang pertama. Haha. Show to husband, and husband approve je huhu.

Jadi, langkah pertama dah try mintak quotation. Customade gitewwww. Ahaha. Tapi bila tau harganya, hmm hnm hmm, kene buka tabung la nampaknya. Haha.

Nanti kite survey survey set living hall yang lain. Mana tahu kalau kalau ada yang berkenan di mata dan di poket. Huhu.





2 comments:

jazzeyra aj said...

wahh seronok nak masuk rumah baru! hihi..

sofa tu nampak cantik, tp hard edges, clumsy mcm sy mesti berlanggar je nnti :P

Cik Belle said...

Betul betul.. Tajam bucunya.. Huhu. Kalau kene mmg sakittt nii.. Dengan anak kecik lagi.. Huhu.. Haiyayaya.

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014