Saturday, January 10, 2015

Hot dog bun di kafe.

Hari ni first day letak hot dog bun kat kafe. Hihi. Tak banyak pun, letak 10 pcs aje. Cuba-cuba dulu. Nervous memang tok sah cakap lah. Hehe. Dari dalam kereta ke ofis tak berhenti doa.

"Moga habislah hot dog bun hari ni"

"Moga takdela yang sakit perut makan hot dog bun kite ni"

"Moga diberkati lah rezeki jualan hot dog hari ni"

(Alahai, takde gambar la pulak. Later kite update okeh. Hehe)

Nervousnya.
Nak tunggu sampai jam 3 petang, nak tau habis ke tak.
Hehehe.

Tak tau why I did this. Bukanlah tak cukup dengan gaji yang dah dapat tiap bulan. Alhamdulillah, lebih dari cukup. Tapi, entahlah, mungkin terlalu dimomokkan dengan GST. Huhuhu. Niat cuma satu, nak tambah pendapatan. Demi anak-anak. Lagipun, seronok jugak sambil-sambil duk kat dapur tu, kite prepare la untuk hot dog bun kite ni. Hehehe.

Dan, sekarang ni terfikir untuk cari resepi kuih-muih yang senang untuk letak di kafe jugak.
Urm, terfikir kek coklat kukus. Tapi, macam lama aje nak tunggu siap kukus tuh. Nak kene godek-godek blog resepi nampaknya. Cari idea.


=)
Moga habislah jualan hot dog bun hari ni.
Ameen.



1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014