Monday, July 22, 2013

2 tahun lepas.

Blog ni dah lama diabaikan.
Nak kongsi cerita majlis 2 tahun lalu pun, dah terlalu bassssssiiiiiiiii.

Hihi.

Saya rasa bertuah dapat abadikan majlis nikah dengan team Peveyhack.
Album gambar cantik.
Gambar pun cantik.
Dan, saya ada terima 8 keping DVD yang mana hampir 10000 keping gambar , mungkin lebih juga, untuk saya tengok dan cuci semula.
Sehingga ke hari ini, saya masih belum habis view semua picture.

Macam mana, tu?






Husband + Wife
27 Mei 2011



6 comments:

tenku butang said...

1347.. dine follow sini.. heee..

Jom follow blig teman

http://tengkubutang.blogspot.com/

tenku butang said...

1347.. dine follow sini.. heee..

Jom follow blig teman

http://tengkubutang.blogspot.com/

hidayah hiddensity said...

same photographer la kita.. walaupun dah 2 tahun wedding berlalu.. percaya tak cd kawen kita tak amik lagi?? hahahah!

hazlina azmi said...

Hai..blogwalking.bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Twenty Thirteen said...

:) hai.. nice to know u.. jemput ke blog saya..

twentythirteencrew.blogspot.com

idrpoker.com agen texas poker online indonesia terpercaya said...

keren nih 2 tahun lepas PR2

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014